TOKAT / REŞADİYE - Reşadiye Borsa İstanbul Fen Lisesi

Haz

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde düzenlenen Anadolu Üniversiteler Birliği Üniversite tanıtım fuarına katıldı.

Haz

Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz 11. sınıflar akedemik gezisini, bu yıl Samsun 19 Mayıs Üniversitesine yaptık.

Ock

Okulumuzun Z Kütüphanesi; öğrencilerimizin diledikleri gibi ders çalıştıkları, bilgisayar ortamında eksik konularını giderip araştırma yaptıkları, satranç gibi bireysel oyunları oynadıkları, yazıcıdan test ya da ödev çıkardıkları güzel bir yerdir. Kütüphanede çalışanımız da vardır ve genel düzeni sağlamaktadır. Kütüphanemizin nezih ortamı kitap okumak için çok güzel imkan sağlamaktadır. Kütüphanemizde 5277 adet kitap mevcuttur. Bu kitap zenginliği öğrencilerin kitap ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılamaktadır.

TÜM VELİLERİMİZİN DİKKATİNE....

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ YENİ ÇALIŞMASI SAYESİNDE  DAHA ÖNCE SADECE YÜZ YÜZE YAPILABİLEN OKULUMUZ PANSİYON KAYITLARI BU GÜNDEN İTİBAREN ONLİNE OLARAKTA YAPILABİLMEKTEDİR.

KONU İLE İLGİLİ GEREKLİ AÇIKLAMALAR VE PANSİYON İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR OKUL SİTEMİZİN DUYURULAR KISMINDA BULUNAN PANSİYON KAYIT EVRAKLARI 2022-2023 İSİMLİ DUYURU SAYFAMIZDA MEVCUTTUR.